Sara Borniquel
Rekryteringskonsult Stockholm 0739-962 144

Sara Borniquel- Rekryteringskonsult med 15 års erfarenhet inom Life Science branschen.

Sara började sin yrkesväg som forskare inom mikrobiologi i Spanien och flyttade till Sverige 2008. Hon arbetade på Karolinska Institutet som projektledare och forskare inom kroniska sjukdomar, såsom IBD och artrit. 2012 fick hon en praktiktjänst hos Karolinska Institutet Innovations AB och blev intresserad av Life Science-sektorn i Sverige. Sedan dess har Sara haft flera positioner, både i akademin och näringslivet, inom projektledning, marknadsföring och affärsutveckling.

Sara har en BSc i Biologi och en PhD i molekylärbiologi och har kompletterat med utbildningar inom marknadsföring (Berghs School of Communication) och kliniska prövningar (Läkemedelsindustrin) samt olika kurser inom affärsverksamhet från Stockholm School of Entreneurship.

På sin fritid umgås Sara med familj och vänner – gärna över en brunch eller fika. Att träffa nya människor samt att lära sig om andra kulturer är hennes passion och hon uppfyller detta genom att resa och att läsa. Hon är också intresserad av yoga och längdskidåkning.