Marie-Louise Borg
Rekryteringskonsult, VD och grundare 0703-55 91 73

Marie-Louise Borg – Seniorkonsult specialiserad på rekrytering av chefer och specialister, med mer än 30 års erfarenhet från Life Science branschen varav 20 år med rekrytering och utveckling.

Marie-Louise började sin karriär i Life Science branschen 1990 och har fått sin sälj-, marknads- och ledarerfarenhet genom sitt arbete i olika positioner på ledande läkemedelsbolag. Sedan 1998 har hon varit aktiv med att rekrytera specialister och chefer, leda utvecklingsprogram för ledningsgrupper samt med individuell coachning. De senaste 17 åren  har Marie-Louise arbetat med chefs- och specialistrekrytering. Hon var  en av tre grundare av rekryteringsföretaget Mandly Urval & Utveckling  och var även en av två grundare till PeakSearch.

Marie-Louise är certifierad i OPQ32, färdighetstesterna Verify (SHL), 360 grader, Talent Q, NLP coachning, FIRO teamutveckling samt Psykosyntes personlig utveckling.

Marie-Louise har studerat Internationell Ekonomi vid Lunds Universitet och kompletterat med studier inom Psykologi och Pedagogik på Stockholms Universitet. Hon har studerat marknadsföring på ”Wirtschaftsuniversität Wien” och har arbetat i Tyskland.

Marie-Louise är även utbildad på det ettåriga ”Exklusiva Styrelseprogrammet” som arrangeras av Stockholms Handelskammare i samarbete med EFL – Executive Foundation Lund Ekonomihögskolan.

När Marie-Louise inte arbetar utforskar hon gärna nya kulturer, reser ofta med äventyrliga inslag, studerar italienska, tycker om matlagning och vinprovningar med familj och vänner. Hon ses ofta bland rosorna och i växthuset i sin trädgård eller njuter av båtliv längst ut i ytterskärgården med familj och hunden Harry.